Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، براساس اسنادی که مردم در سامانه سوت‌زنی خبرگزاری فارس به ثبت رسانده‌اند، گزارشی در روز ۲۶ اسفند سال گذشته با عنوان «شنوایی کودکان در انحصار گران‌فروشان» منتشر شد، که در آن به گران‌فروشی قطعات حلزون شنوایی با استناد به مقایسه قیمت‌های مصوب سایت سازمان غذا و دارو و فاکتورهای شرکت سهند طب درمان، پرداخته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا این شرکت طی جوابیه‌ای گزارش مذکور را تکذیب کرده و مدعی شد، فاکتورهای مورد استناد به قبل از انتشار قیمت‌های مصوب در سایت سازمان غذا و دارو برمی‌گردد، به همین علت به سراغ کارشناس نظارتی اداره کل ملزومات و تجهیزات پزشکی می‌رویم، که وی در این رابطه گفت: قیمت مصوب قطعات یدکی حلزون شنوایی همواره در اداره ما مشخص بوده است، اما بخش استعلام سقف قیمت این قطعات در سایت سازمان غذا و دارو از اول آذرماه سال اخیر در دسترس عموم قرار گرفته و تغییری نکرده است، بنابراین شرکت‌های مربوطه باید محصولات خود را حداکثر با این قیمت‌ها ارائه کنند.

همچنین گزارشگری از جمعیت پروتز شنوایی کشور که این تخلف را در سامانه سوت‌زنی ثبت کرده، در گفت‌وگو باخبرنگار فارس اظهار کرد: قیمت‌های قطعات یدکی شرکت سهند طب درمان در این سال‌ها همواره افزایشی بوده و برخلاف ادعای شرکت مذکور که در گزارش خبرگزاری فارس منتشر شده بود، پس از اطلاع‌رسانی نرخ‌های مصوب هم شاهد کاهش قیمت‌ها نبودیم.

حال براساس مطالب فوق به سراغ فاکتورها و اسناد جدیدی می‌رویم که نشان می‌دهد پس از اطلاع‌رسانی قیمت‌های قانونی، همچنان این شرکت با تخطی از نرخ مصوب سایت سازمان غذا و دارو، برخی کالاهای خود را با قیمت بالاتری به فروش می‌رساند.

طبق فاکتورهای تاریخ ۲۱ آذر و ۲۷ دی سال اخیر، شرکت سهند طب درمان سیم کویل ۶ سانتی متری را ۸۹۷ هزار تومان فروخته است، در حالی که قیمت مصوب این محصول در سایت سازمان غذا و دارو ۶۴۸ هزار تومان است، یعنی همچنان حدود ۴۰ درصد ازجانب این شرکت گران‌فروشی می‌شود.

همچنین براساس فاکتور این شرکت در تاریخ ۹ بهمن سال گذشته، باتری دستگاه حلزون شنوایی ۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان فروخته شده است، در حالی که براساس سایت مذکور سقف قیمت باتری شرکت سهند طب درمان ۱ میلیون و ۲۲۳ هزار تومان است، به عبارتی حدود ۴۳ درصد از نرخ مصوب تخطی کرده و گران‌تر به بیمار ارائه شده است.

براساس مطالب فوق مطمئن می‌شویم که قبل از درج قیمت‌های مصوب در سایت سازمان غذا و دارو، شفافیتی برای نرخ واقعی قطعات حلزون شنوایی وجود نداشت، علاوه‌برآن پس از انتشار قیمت‌های مصوب در سایت مذکور نیز شاهد گران‌فروشی قطعات یدکی از جانب شرکت سهند طب درمان یکی از سه نمایندگی انحصاری تامین این قطعات هستیم که با هدف سودجویی بیشتر، شنوایی کودکان سرزمین ما را گروگان گرفته است.

برای مشاهده اسناد تخلف شرکت مذکور، فیلم زیر را ببینید:

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سوت زنی حلزون شنوایی تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو سایت سازمان غذا و دارو قیمت های مصوب حلزون شنوایی هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی ویژه راهداری به تخلفات صدور صورت وضعیت صوری

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری از رسیدگی ویژه به تخلفات شرکت‌های حمل‌ونقل مسافربری در صدور صورت‌وضعیت‌های صوری به‌عنوان اولویت این سازمان خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا شهرکی ثانوی با اشاره به این‌که هدف برگزاری نشست کمیته راهبری حمل‌ونقل جاده‌ای مسافربری حضور تشکل‌های صنفی، ایجاد هم‌افزایی در اجرای برنامه‌ها و ارائه راهکارهای مناسب در رفع مشکلات است، یادآور شد: موضوع رسیدگی به‌صورت وضعیت‌های صوری به‌دفعات مطرح شده و به استان‌ها تأکید شده است.

وی با تاکید بر این‌که در این راستا مدیران شرکت‌ها، مؤسسات حمل‌ونقل، متولیان و مسئولان تکلیف قانونی دارند، ادامه داد: آنها در صدور صورت‌وضعیت مسئولیت داشته و می‌بایست طبق ضوابط عمل کنند.

وی با تأکید بر کنترل تردد ناوگان جاده‌ای از طریق سامانه هوشمند، افزود: مدیران و کارشناسان مسئول در این حوزه در تمام استان‌ها از طریق دسترسی به این سامانه می‌توانند صورت‌وضعیت‌های صادر شده را کنترل کنند و در صورت بروز تخلف و صدور صورت‌وضعیت‌های صوری به تخلفات شرکت‌ها سریع و قاطع رسیدگی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل مسافربری
  • سامانه «۴۵۵۰۰» آماده دریافت گزارش تخلفات انتخاباتی
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • رسیدگی ویژه راهداری به تخلفات صدور صورت وضعیت صوری
  • فروش مدیران خودرو اردیبهشت 1403 + قیمت و ورود به سایت فونیکس
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳